Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο ΚΔΑΠ ΑμεΑ του Δήμου Μαλεβιζίου

Δευτέρα, 24/12/2018

Σάββατο, 22 Δεκεμβρίου 2018

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης ΑμεΑ του Δήμου Μαλεβιζίου στον Σκαφιδαρά.

Τα παιδιά του Κ.Δ.ΑΠ. ΑμεΑ, μαζί με τους υπεύθυνους του Δ.Ο.Κ.Α.Π.ΠΑ.Μ. και τον Σύλλογο Γονέων, Φίλων και Κηδεμόνων «ΧΑΡΑ», ετοίμασαν μια πανέμορφη και συγκινητική εκδήλωση με τραγούδια και δρώμενα που απέσπασε το δυνατό χειροκρότημα όλων! Το παρών στην εκδήλωση έδωσε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης με στελέχη της Δημοτικής Αρχής, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Σταύρος Τζεδάκης, καθώς και οι γονείς των παιδιών.
Στην έναρξη της εκδήλωσης, ο Πρόεδρος του Δ.Ο.Κ.Α.Π.ΠΑ.Μ. Δημήτρης Λυδάκης (Καρίκης) αφού καλωσόρισε τους προσκεκλημένους, αναφέρθηκε στη σημαντική δουλειά που γίνεται απ’ όλους τους εργαζόμενους του Οργανισμού και στο Κ.Δ.ΑΠ. ΑμεΑ, ενώ ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη για την καθοριστική υποστήριξή του. Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης από την πλευρά του, συνεχάρη τον Πρόεδρο και τα στελέχη του Δ.Ο.Κ.Α.Π.ΠΑ.Μ. για τα άριστα αποτελέσματα της δουλειάς τους, ευχαρίστησε θερμά τον Περιφερειάρχη για τη συνεργασία και την ενίσχυση των προσπαθειών της Δημοτικής Αρχής και ευχήθηκε σε όλους να έχουν καλές γιορτές και να είναι το 2019 μια χρονιά γεμάτη υγεία, ευτυχία και χαρές.
Στην εύρυθμη λειτουργία και στην περαιτέρω ενίσχυση των υποδομών στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Μαλεβιζίου αναφέρθηκε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτακης, απευθύνοντας τον δικό του χαιρετισμό στη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση. Ο Σταύρος Αρναουτάκης ευχήθηκε χρόνια πολλά με υγεία στα παιδιά, στους παριστάμενους γονείς, στο Δ.Σ. του συλλόγου, στην Δημοτική Αρχή, στο Προεδρείο του Δ.Ο.Κ.Α.Π.ΠΑ.Μ, ενώ ανέφερε ότι υπέγραψε τεχνικό δελτίο για την τοποθέτηση στεγάστρου 49 τ.μ. στον αύλειο χώρο του Κέντρου για την προστασία των παιδιών από τις καιρικές συνθήκες. Τόνισε παράλληλα το γεγονός ότι η Περιφέρεια Κρήτης, όπως έπραξε από την αρχή, έτσι και θα συνεχίσει να ενισχύει και να στηρίζει το Κέντρο σε υποδομές και μέσα, λαμβάνοντας ένα δυνατό χειροκρότημα από τους παρευρισκομένους.

Υπενθυμίζεται ότι το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία του Δήμου Μαλεβιζίου, καθώς και το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων Γαζίου, στεγάζεται σε ιδιόκτητα κτίρια 2.000 τ. μ. περίπου, σε χώρο που έχει παραχωρηθεί για τον σκοπό αυτό από τον Δήμο Ηρακλείου στην περιοχή του Σκαφιδαρά.
Στις εγκαταστάσεις τους περιλαμβάνονται:

  • Αίθουσες αναψυχής
  • Χώροι εργοθεραπείας
  • Αίθουσες ιατρικής και νοσηλευτικής υπηρεσίας
  • Χώροι ανάπτυξης κοινωνικών λειτουργών
  • Άνετοι χώροι ανάπαυσης
  • Παρασκευαστήρια γευμάτων
  • Τραπεζαρίες
  • Ειδικοί χώροι εξυπηρέτησης των ωφελούμενων
  • Γραφεία
  • Μεγάλος περιβάλλοντας χώρος και χώρος στάθμευσης
  • Πλήθος βοηθητικών χώρων, γραφείων και αποθηκών

Τελευταία τροποποίηση:

Top