Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Ολοκληρώθηκαν τα έργα υδροδότησης των Καλεσσών

Δευτέρα, 12/11/2018

Σάββατο, 10 Νοεμβρίου 2018

Ολοκληρώθηκε η δοκιμαστική περίοδος και πλέον βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία η υδροδότηση των Καλεσσών, από τη νέα δεξαμενή που κατασκεύασε για αυτόν τον σκοπό η Δημοτική Επιχείρησης Ύδρευση και Αποχέτευσης Μαλεβιζίου, προϋπολογισμού 150.000 ευρώ περίπου, με χρηματοδότηση από ίδιους πόρους της Δ.Ε.Υ.Α.Μ.

Πρόκειται για μια μεγάλη δεξαμενή χωρητικότητας 500 κυβικών που τροφοδοτείται με 50 κυβικά νερού ανά ώρα και η οποία κατασκευάστηκε σε οικόπεδο που αγοράστηκε γι’ αυτόν τον σκοπό από την Δ.Ε.Υ.Α.Μ. Με το έργο αυτό, λύνεται οριστικά και το ζήτημα υδροδότησης των οικισμών των Άνω και Κάτω Καλεσσών με νερό άριστης ποιότητας, ενώ υπάρχει και απόθεμα, για την αντιμετώπιση οποιασδήποτε έκτακτης ανάγκης παρουσιαστεί ακόμα και για περιοχές στα νότια του Γαζίου.

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του ανέφερε: «Με ένα ακόμα σημαντικό έργο υποδομών, ολοκληρώσαμε και αυτή την παρέμβασή μας στον τομέα της ύδρευσης στον οικισμό των Καλεσσών. Λύσαμε έτσι μια και καλή ένα χρονίζων πρόβλημα του οικισμού, ένα πρόβλημα που λόγω της γεωμορφολογίας του εδάφους ήταν ιδιαίτερα έντονο αλλά και πολύπλοκο και πλέον και στα Καλέσσα, οι κάτοικοι και οι επισκέπτες θα έχουν νερό αρίστης ποιότητας.
Αξίζουν πολλά μπράβο στα στελέχη της Δ.Ε.Υ.Α.Μ., τον Πρόεδρο Φίλιππα Σαββάκη, τον αντιπρόεδρο Γιάννη Ντουλάκη, όλα τα μέλη του Δ.Σ., τον Δ/ντη Γιώργο Κουγιουμουτζάκη και όλο το προσωπικό της δημοτικής επιχείρησης, όπως επίσης και τον Πρόεδρο του οικισμού Αντώνη Βασιλάκη και τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου για το εξαιρετικό αποτέλεσμα
».

Τελευταία τροποποίηση:

Top