Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Προσωρινός ανάδοχος για τους κόμβους της Αγίας Πελαγίας!

Τρίτη, 31/07/2018

Δευτέρα, 30 Ιουλίου 2018

Έπειτα από έναν τιτάνιο αγώνα, ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η διαδικασία ανάδειξης προσωρινού αναδόχου για το έργο «Επεμβάσεις στους Κόμβους Αγ. Πελαγίας και Αχλάδας του Β.Ο.Α.Κ. για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας», προϋπολογισμού 5.000.000,00 €.

Η εξέλιξη αυτή έγινε δεκτή με ικανοποίηση από τον Δήμαρχο Κώστα Μαμουλάκη, αποτελεί δε τη δικαίωση της Δημοτικής Αρχής, των τοπικών φορέων της Αγίας Πελαγίας και των κατοίκων του πανέμορφου οικισμού, που πάλεψαν όλα αυτά τα χρόνια για το σημαντικό έργο.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης ανέφερε: «Σπουδαία ημέρα η σημερινή για το Μαλεβίζι.
Θα ήθελα για μια ακόμα φορά να ευχαριστήσω δημόσια τον Υπουργό Χρήστο Σπίρτζη, τον Γ.Γ. του Υπουργείου Γιώργο Δέδε, τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, τον Βουλευτή Ηρακλείου Σωκράτη Βαρδάκη, τον ειδικό σύμβουλο του Υπουργού Μιχάλη Βαρδουλάκη, τον πρώην πρόεδρο του ΤΕΕ/ΤΑΚ Γιάννη Χαρωνίτη, τα στελέχη της δ/νσης Μελετών και Υποδομών του Υπουργείου, όλους τους εκπροσώπους των φορέων της Αγίας Πελαγίας και των φορέων του τουρισμού, τους κατοίκους της Αγίας Πελαγίας, καθώς και όλους όσοι βοήθησαν και υποστήριξαν την προσπάθειά μας και φυσικά του συνεργάτες μου στη Δημοτική Αρχή, την Πρόεδρο της Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ. Εύη Αποστολάκη, τον δημοτικό σύμβουλο Δημήτρη Ανδρουλάκη, τον Πρόεδρο του οικισμού Γιώργο Πεδιώτη και όλα τα μέλη του τοπικού συμβουλίου, καθώς επίσης και τα στελέχη των Υπηρεσιών του Δήμου μας. Να ευχαριστήσω επίσης θερμά τους ιδιοκτήτες γης που παραχώρησαν τις περιουσίες τους πριν γίνουν οι διαδικασίες απαλλοτρίωσης, για να μην καθυστερήσουν τα έργα
».

Στο διαγωνισμό συμμετείχαν συνολικά οκτώ εταιρείες και το επόμενο διάστημα, μετά και τους σχετικούς ελέγχους των δικαιολογητικών, αναμένεται και η ανακήρυξη του αναδόχου.

Τελευταία τροποποίηση:

Top