Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Προχωράνε οι εργασίες στο κλειστό γυμναστήριο στο Αθλητικό Κέντρο Κρουσώνα

Παρασκευή, 13/03/2015

Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου 2014

Τις εργασίες κατασκευής του κλειστού γυμναστηρίου στον Κρουσώνα, επιθεώρησε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, μαζί με τον Αντιδήμαρχο Κρουσώνα Γιώργο Βαλτζάκη και τον Πρόεδρο του οικισμού Φώτη Τρυπιδάκη.

Το έργο, συνολικού προϋπολογισμού 260.000 ευρώ, κατασκευάζεται κάτω από τις κερκίδες του γηπέδου του ΠΑΟΚ σε χώρο 300 περίπου τ.μ., με σκοπό να προσφέρει τη δυνατότητα άθλησης στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής και περιλαμβάνει τη διαμόρφωση των χώρων, ηλεκτρολογικές και υδραυλικές εργασίες, ειδικό εξοπλισμό, κλπ.
Ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Με ικανοποιητικό ρυθμό συνεχίζονται οι παρεμβάσεις μας στο Αθλητικό Κέντρο του Κρουσώνα και σύντομα, θα παραδώσουμε στους κατοίκους της περιοχής ένα σύγχρονο και άρτια εξοπλισμένο γυμναστήριο. Ο στόχος μας, το να δημιουργήσουμε ένα χρηστικό χώρο άθλησης και ψυχαγωγίας για μικρούς και μεγάλους συνεχίζεται και το συγκεκριμένο έργο έρχεται να προστεθεί σε αυτά που γίνονται απ’ άκρη σ’ άκρη σε ολόκληρο το Μαλεβίζι, με σκοπό την βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων.Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη, τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Πολιτισμού Κώστα Φασουλάκη και όλα τα στελέχη της Περιφέρειας που υποστηρίζουν ενεργά τις προσπάθειές μας, καθώς και όλους τους συνεργάτες μου στο δήμο, αιρετούς και υπηρεσιακούς, για την πολύ καλή δουλειά που και σε αυτό το έργο πραγματοποίησαν».
Το έργο χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Κρήτης και ίδιους πόρους του Δήμου Μαλεβιζίου.

Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 26/02/2019

Top