Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Ασφαλτοστρώνεται η οδός Μακεδονίας στο Γάζι

Τετάρτη, 07/03/2012

Τετάρτη, 07 Μαρτίου 2012
Ξεκίνησαν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στην οδό Μακεδονίας στο Γάζι, ενός δρόμου που διανοίχτηκε από τη δημοτική αρχή Μαλεβιζίου.
Η νέα λεωφόρος που δημιουργήθηκε με πλάτος 10 μέτρων και μήκος μεγαλύτερο από 1 χιλιόμετρο, ενώνει με ασφάλεια και άνεση τις βασικές αρτηρίες της λ. Α. Παπανδρέου και της λ. Ελ. Βενιζέλου, ανακουφίζοντας σημαντικά την κυκλοφορία των οχημάτων. Σημαντικότατα όμως είναι και τα οφέλη περιβαλλοντικής αναβάθμισης, αισθητικού αποτελέσματος και πολιτικής προστασίας, που υπάρχουν πλέον για την ευρύτερη περιοχή.

Αξίζει να σημειωθεί πώς πρόκειται για ένα έργο που υλοποιείται με τη μέγιστη κοινωνική συναίνεση, αφού στο πλαίσια ευρείας διαβούλευσης, ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κ. Μαμουλάκης συναντήθηκε επανειλημμένος με 100 και πλέον κατοίκους της συγκεκριμένης οδού, εξασφαλίζοντας τη συγκατάθεσή τους. Η δημοτική αρχή παράλληλα έχει δεσμευτεί ότι θα συμψηφιστεί στο μέλλον με την εκτέλεση της πράξης εφαρμογής, την όποια συνεισφορά γης έγινε στα ρυμοτομούμενα τμήματά της.
Ο δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης επισκέφτηκε για μια ακόμη φορά το έργο, συνοδευόμενος από τους αντιδημάρχους Δρ. Μαρή και Μ. Σαμόλη, καθώς και το δημοτικό σύμβουλο Θ. Κύρκο.

 

Τελευταία τροποποίηση:

Top