Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

«Στροφή στην οικονομία της υπαίθρου» στο Μαλεβίζι

Τρίτη, 07/02/2012

Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου

Ημερίδα με θέμα: «Αγροτοκτηνοτροφικές προοπτικές ανάπτυξης: Κι όμως υπάρχουν!», διοργανώνει στον Κρουσώνα, το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012, στις 5 μ.μ., ο δήμος Μαλεβιζίου σε συνεργασία με την ηλεκτρονική εφημερίδα rizaonline.gr.
Σκοπός της ημερίδας είναι να ενημερωθούν οι αγρότες και κτηνοτρόφοι του Μαλεβιζίου σχετικά με τη νέα κοινή αγροτική πολιτική και τις προοπτικές ανάπτυξης της αγροτικής οικονομίας, ενώ θα ακολουθήσει συζήτηση με τους διακεκριμένους ομιλητές.
Στην ημερίδα θα γίνουν εισηγήσεις από:
Τον κ. Σπύρο Δανέλλη, Ευρωβουλευτή & Μέλος Επιτροπής Γεωργίας & Ανάπτυξης της Υπαίθρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, με θέμα «Νέα Κοινή Γεωργική Πολιτική: Μια βιώσιμη απάντηση στην κρίση».

Τον κ. Αλέκο Στεφανάκη, κτηνίατρο, Πρόεδρο του ΓΕΩΤ.Ε.Ε., με θέμα: «Ο ρόλος του πρωτογενή τομέα στην ανάπτυξη της ενδοχώρας».
Τον κ. Νίκο Δασκαλάκη, Πρόεδρο του ΕΛΓΑ Κρήτης, με θέμα: «Η ασφάλεια της αγροτικής παραγωγής στην Ελλάδα. Υφιστάμενη κατάσταση – Προοπτικές».
Τον κ. Μανόλη Δρακουλάκη, γεωπόνο Msc Περιβάλλοντος του Δήμου Μαλεβιζίου, με θέμα: «Εναλλακτικές καλλιέργειες στο Δήμο Μαλεβιζίου»
Χαιρετισμό θα απευθύνει ο δήμαρχος Μαλεβιζίου κ. Κώστας Μαμουλάκης, ενώ την εκδήλωση θα συντονίσει η εκδότρια της ηλεκτρονικής εφημερίδας rizaonline.gr κ. Μαρία Πιτσικάκη.
Η είσοδος είναι ελεύθερη.

 

Τελευταία τροποποίηση:

Top