Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Κοπή πίτας στο δήμο Μαλεβιζίου

Δευτέρα, 23/01/2012

Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2012

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε σήμερα ο δήμος Μαλεβιζίου, παρουσία του συνόλου των υπαλλήλων, εκπροσώπων των τοπικών συμβουλίων και των δημοτικών συμβούλων. Τυχερότερος όλων, αναδείχτηκε ο συνήγορος του δημότη και της επιχείρησης Γιάννης Δρακουλάκης, στον οποίο έτυχε το φλουρί και πήρε ένα Αγιοκωσταντινάτο ως δώρο.
Ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης στο σύντομο χαιρετισμό του τόνισε τα εξής: «Ολοκληρώσαμε τον πρώτο χρόνο της θητείας της νέας δημοτικής αρχής. Όπως γνωρίζετε όλοι σας, δεν ήταν εύκολη η χρονιά που έφυγε, όπως δεν θα είναι και εύκολη χρονιά το 2012. Παρά τις όποιες δυσκολίες όμως, καταφέραμε το χρόνο που πέρασε να κάνουμε αρκετά και σημαντικά βήματα ανάπτυξης. Καταφέραμε επίσης να βάλουμε τις βάσεις για ακόμα πιο σπουδαίες παρεμβάσεις, για έργα τα οποία θα αλλάξουν εντελώς τη φυσιογνωμία του δήμου μας. Και όλα αυτά τα καταφέραμε, ΜΑΖΙ! Τα καταφέραμε επειδή όλοι εσείς, δώσατε τον καλύτερο εαυτό σας.

Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τις προσπάθειες που καταβάλετε! Είμαι βέβαιος πώς και το 2012, θα δώσετε όλοι τον καλύτερο εαυτό σας για να συνεχίσουμε με τους ίδιους ρυθμούς να παράγουμε έργο. Για να μπορέσουμε να δώσουμε στο δήμο Μαλεβιζίου την προοπτική που του αξίζει. Για να μη χάσουμε την τελευταία ευκαιρία ανάπτυξης που έχει ο δήμος μας.
Ας είμαστε όλοι καλά, ας έχουμε πίστη, δύναμη και κουράγιο για να ανταποκριθούμε και τη νέα χρονιά στις προσδοκίες των κατοίκων αυτού του ευλογημένου τόπου!»

Τελευταία τροποποίηση:

Top