Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Νέο δίκτυο ύδρευσης σε Ροδιά και Αχλάδα

Παρασκευή, 30/12/2011

Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2011
Υπεγράφη η σύμβαση του έργου «ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΡΟΔΙΑΣ – ΑΧΛΑΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΓΑΖΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ» της Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ με τον ανάδοχο κ. Πετειναράκη Πολυχρόνη Ε.Δ.Ε.
Το έργο, προϋπολογισμού 602.000,00 €, περιλαμβάνεται την κατασκευή εξωτερικού δικτύου ύδρευσης που θα ενώνει τη δεξαμενή του οικισμού Ροδιάς στη θέση «Νεκροταφείο» με τις δεξαμενές του οικισμού Αχλάδας στη θέση Γαλανός Βόλακας του Δήμου Μαλεβιζίου.
Το εν λόγω έργο είναι πολύ σημαντικό καθώς θα λύσει το πρόβλημα της ύδρευσης πολλών κατοίκων της περιοχής. Περιλαμβάνει το δίκτυο ύδρευσης του οικισμού Ρογδιά, το οποίο έχει υπολογισθεί να καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες του δομημένου σήμερα τμήματος του οικισμού, αλλά και της μελλοντικής επέκτασης αυτού. Η συνολική προθεσμία εκτέλεσης του έργου ορίζεται σε 12 μήνες.
Ο δήμαρχος Μαλεβιζίου και πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Μ. Κώστας Μαμουλάκης, σε δηλώσεις του τόνισε την αναπτυξιακή σπουδαιότητα του έργου, καθώς και τη βούληση της δημοτικής αρχής να παρακολουθεί από κοντά τις εργασίες, έτσι ώστε να ολοκληρωθούν να ικανοποιηθεί στο συντομότερο δυνατό χρόνο, αυτό το πάγιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής.

Τελευταία τροποποίηση:

Top