Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Υπεγράφη η σύμβαση για το Γενικό Πολεοδομικό Σχεδιασμό του Μαλεβιζίου

Πέμπτη, 24/11/2011

Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2011

Σε μια ιστορική ημέρα για το Μαλεβίζι, στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου του δήμου, ο δήμαρχος Κ. Μαμουλάκης υπέγραψε με τον Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης κ. Αθ. Καρούντζο την προγραμματική σύμβαση για τον Γενικό Πολεοδομικό Σχεδιασμό του δήμου Μαλεβιζίου.
Πρόκειται για ένα από τα βασικότερα αιτήματα των κατοίκων του Μαλεβιζίου που ξεκινάει να ικανοποιείται, αφού αυτός ο σχεδιασμός είναι το Α και το Ω της ανάπτυξης κάθε περιοχής. Βάση αυτού καθορίζονται οι χρήσεις γης σε ολόκληρο το Μαλεβίζι (οικιστικές, τουριστικές, δασικές, βιομηχανικές, παραδοσιακές, κλπ), προστατεύεται και αναδεικνύεται η γραφικότητα ολόκληρων περιοχών, οργανώνεται και αναπτύσσεται με μεθοδικότητα και προγραμματισμό ο κοινωνικός ιστός και παράλληλα, είναι προαπαιτούμενο για κάθε ρυμοτομικό σχεδιασμό που πρέπει να γίνει.

Ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης μίλησε με θερμά λόγια για το έργο που επιτελείται στο Μαλεβίζι, τονίζοντας το ότι η Αποκεντρωμένη Διοίκηση θα βρίσκεται δίπλα στις ανάγκες του δήμου, όπως άλλωστε πράττει για ολόκληρη την Κρήτη.Ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κ. Μαμουλάκης, ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον Γενικό Γραμματέα κ. Αθ. Καρούντζο για την πολύτιμη βοήθεια που προσφέρει στο δήμο Μαλεβιζίου, καθώς και τα αρμόδια στελέχη της Αποκεντρωμένης Διοίκησης για την άψογη συνεργασία. Παράλληλα ευχαρίστησε και τα στελέχη της τεχνικής υπηρεσίας του δήμου, που υπερβάλλουν εαυτούς για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν, στο ιδιαίτερα φορτωμένο πρόγραμμα του δήμου, αφού όπως χαρακτηριστικά τόνισε, «σήμερα στο Μαλεβίζι λειτουργούν περισσότερα από 40 εργοτάξια!».

 

Τελευταία τροποποίηση:

Top