Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Υπεγράφη η σύμβαση συντήρησης του κτιρίου του δημοτικού σχολείου Κορφών – Θα στεγάσει μεταξύ άλλων και το ιατρείο του οικισμού

Τετάρτη, 23/11/2011

Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2011
Με το εν λόγω έργο ο Δήμος θα εκτελέσει εργασίες για τη συντήρηση του δημοτικού σχολείου Κορφών, το οποίο αποτελεί τη στέγη για το ιατρείο του οικισμού, το γραφείο της τοπικής κοινότητας και παράλληλα θα αποτελεί και χώρο διεξαγωγής πολιτιστικών δραστηριοτήτων.
Στη σύμβαση περιλαμβάνονται οι εργασίες:
· Καθαίρεσης των επιχρισμάτων της πρόσοψης του σχολείου και της μεγάλης αίθουσας διδασκαλίας στην οποία υπάρχουν έντονα προβλήματα υγρασίας και στη συνέχεια νέα επιχρίσματα.
· Χρωματισμοί σε όλο το κτίριο εσωτερικά και εξωτερικά.

· Νέες πόρτες και παράθυρα σε αντικατάσταση των υφισταμένων, πλην των παραθύρων της πρόσοψης του σχολείου.
· Εργασίες συντήρησης των τουαλετών (χρωματισμοί εσωτερικά και εξωτερικά, αντικατάσταση όλων των κουφωμάτων, νέα είδη υγιεινής).
Ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κ. Μαμουλάκης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την υπογραφή αυτής της σύμβασης, αφού η λειτουργία του ιατρείου στον ανακαινισμένο χώρο, θα αναβαθμίσει την παροχή πρωτοβάθμιων υπηρεσιών υγείας, ενώ παράλληλα ικανοποιεί ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων του οικισμού, που διεκδικούσαν υγειονομικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των 33.245,61 €.

 

Τελευταία τροποποίηση:

Top