Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Η 9η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντή Αιμοδότη στο Γάζι!

Παρασκευή, 02/09/2011

Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου 2011

Ο δήμος Μαλεβιζίου, ο σύλλογος γυναικών δήμου Μαλεβιζίου «Μαλβαζία» και ο Δ.Ο.Π.Π.Α.Μ συμμετέχουν στην 9η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντή Αιμοδότη, διοργανωτής της οποίας για το νομό Ηρακλείου είναι ο Παγκρήτιος σύνδεσμος εθελοντών αιμοδοτών και δωρητών οργάνων σώματος «Αιματοκρήτης».

Η φλόγα της αγάπης ξεκίνησε τη διαδρομή της φέτος από τα Σέρβια Κοζάνης και θα παραμείνει στο Νομό Ηρακλείου από τις 4-9-11 έως και τις 12-9-11, διάστημα στο οποίο θα διοργανωθούν αιμοδοσίες και εκδηλώσεις με στόχο τη διάδοση της ιδέας της «Εθελοντικής Αιμοδοσίας», που αποτελεί μια πράξη αγάπης και αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπό μας.
Ειδικότερα, η φλόγα θα περάσει από τους οικισμούς του Γαζίου και συγκεκριμένα από τις οδούς: Ανδρέα Παπανδρέου-Αμμουδάρα, Ελευθερίου Βενιζέλου-Γάζι, Θριάμβου-Άνοδος, Γεννηματά-Τσαλικάκι, στις 10/9/2011 ημέρα Σάββατο και ώρα 17:30 (η έναρξη θα γίνει από τον χώρο του S/M CARREFOUR).
Στο κλείσιμο της εκδήλωσης θα διοργανωθεί από τα μέλη του συλλόγου Μαλβαζία μουσική βραδιά με τοπικά εδέσματα (Δημ. Σχολείο Αγ. Μαρίνας-Τσαλικάκι περίπου στις 21:00) και ευελπιστούμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας.
Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Όσοι θέλουν να συμμετέχουν ως Λαμπαδηδρόμοι πρέπει να το δηλώσουν τηλεφωνικά, για να παραλάβουν μπλουζάκια και καπελάκια στο σημείο εκκίνησης ή στις περιοχές τους (μικρά παιδιά επίσης μπορούν να συμμετέχουν πάντα με συνοδεία γονέων). Θα υπάρχει και μεταφορά με λεωφορείο για τις μακρινές διαδρομές.

Πληροφορίες τηλ.: 63 73 49 85 98 κ. Φραντζεσκάκη Άννα

Τελευταία τροποποίηση:

Top