Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Παιδική θεατρική παράσταση στο Γάζι

Πέμπτη, 21/07/2011

Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2011
Ο Δήμος Μαλεβιζίου και ο δημοτικός οργανισμός πολιτισμού, περιβάλλοντος και αθλητισμού Μαλεβιζίου (Δ.Ο.Π.Π.Α.Μ), σας προσκαλούν την Πέμπτη 21 Ιουλίου στις 9.00.μ.μ. στο θέατρο του δήμου (όπισθεν Δημαρχείου, πλ. Μιχ. Κατσαμάνη, Γάζι) στην παιδική θεατρική παράσταση: «Του Φεγγαριού η τράτα στων αστεριών τη στράτα»

Μια παράσταση συμμετοχικού θεάτρου που απελευθερώνει τα παιδιά για να εκφράσουν τους φόβους τους. Ένα μαγικό παραμύθι που διώχνει τα αίτια του φόβου.

Το καραβάκι του φεγγαριού κάθε βράδυ φτάνει ξύπνιο ως την ονειροχώρα. Εκεί θέλει να φτάσει κι η χαρούμενη Λαμπυρίτσα για να ανταμώσει ξύπνια το όνειρο. Τα παιδιά θα της φέρουν τύχη και έτσι θα ξεκινήσει μαζί τους το ταξίδι. Με τη βοήθειά του γλοκόλαλου Γρύλου και με τις συμβουλές της καλής γιαγιάς Σκοτεινούλας, της Σελήνης και του Μανιταριού Μόνους-Μόνους, θα ξεπεράσουν όλα τα εμπόδια. Θα συναντήσουν και τη Γοργόνα του ουρανού Αλιάνθη, που ξέρει τον τρόπο για να βγαίνει κανείς από το δυχτάκι του ύπνου.

Έτσι θα φτάσουν στην ονειροχώρα, όπου τα δώρα της νύχτας είναι απλωμένα για όσους φτάσουν ξύπνιοι.

Το μεγαλύτερο δώρο απ’ όλα όμως είναι ο καθρέφτης της Αλήθειας, που φέρνει η Γοργόνα και μας αποκαλύπτει τις αιτίες των φόβων μας κι αυτοί φεύγουν…

Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Τελευταία τροποποίηση:

Top