Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΡΓΟΥ: “ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΤΙΡΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ”

Σάββατο, 11/06/2011

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

1. Ο Δήμος Μαλεβιζίου Νομού ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ προκηρύσσει πρόχειρο διαγωνισμό για την ανάθεση του έργου <<ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΤΙΡΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ>>, με προϋπολογισμό 45.000,00 ΕΥΡΩ.

Το έργο συντίθεται από τις ακόλουθες κατηγορίες εργασιών: α) κατηγορία καθαιρέσεις-μονώσεις με προϋπολογισμό 4.493,57 € , (δαπάνη εργασιών, ΓΕ και ΟΕ και απρόβλεπτα), β) κατηγορία χρωματισμοί με προϋπολογισμό 26.321,20 € (δαπάνη εργασιών, ΓΕ και ΟΕ και απρόβλεπτα), γ) κατηγορία κουφώματα με προϋπολογισμό 5.075,75 € (δαπάνη εργασιών, ΓΕ και ΟΕ και απρόβλεπτα).

2. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλάβουν τα συμβατικά τεύχη του διαγωνισμού (Διακήρυξη, Συγγραφή Υποχρεώσεων κ.λ.π), από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Μαλεβιζίου Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, οδός Πλατεία Μιχ. Κατσαμάνη, Γάζι, τηλ. 2813400650 . Η διακήρυξη του έργου έχει συνταχθεί κατά το εγκεκριμένο από τον υπουργό ΠΕΧΩΔΕ υπόδειγμα τύπου Β. Επίσης πληροφορίες για τα συμβατικά τεύχη της μελέτης θα είναι στη διάθεση των ενδιαφερομένων και στην ιστοσελίδα του Δήμου στη διεύθυνση : www.malevizi.gr
3. Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στις 21/06/2011, ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00 π.μ. και το σύστημα υποβολής προσφορών είναι επί μέρους ποσοστών έκπτωσης σε ακέραιες μονάδες επί τοις εκατό (%) κατά κατηγορία εργασιών (περιπτ. Άρθρου 7 του Ν.3669/08(ΚΔΕ)).
Αν για οποιονδήποτε λόγο δεν διεξαχθεί η δημοπρασία την προαναφερθείσα ημερομηνία, θα διενεργηθεί σε νέα ημερομηνία, που θα καθορίσει με πράξη της η Προϊσταμένη Αρχή και η οποία θα γνωστοποιηθεί με ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του Δήμου Μαλεβιζίου (www.malevizi.gr)
4. Στο διαγωνισμό γίνονται δεκτοί
α) ημεδαποί διαγωνιζόμενοι, μεμονωμένοι ή σε κοινοπραξία, εγγεγραμμένοι στο Μ.Ε.ΕΠ, που καλύπτουν τις κατηγορίες και τάξεις του έργου, ήτοι τάξεις A1 και άνω στην κατηγορία ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ως και εργολαβικές επιχειρήσεις γραμμένες στα Νομαρχιακά μητρώα.
β) αλλοδαποί διαγωνιζόμενοι που αποδεικνύουν ότι κατά την τελευταία πενταετία, έχουν εκτελέσει έργα παρόμοια (ποιοτικά και ποσοτικά) με το δημοπρατούμενο.
5. Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό απαιτείται η κατάθεση εγγυητικής επιστολής ύψους 720,00 ΕΥΡΩ και ισχύ τουλάχιστον 210 ημερών, μετά την ημέρα διεξαγωγής του διαγωνισμού. Ο χρόνος ισχύος των προσφορών είναι 180 ημέρες.
6. Το έργο χρηματοδοτείται από Έσοδα του Δήμου. Προκαταβολή δε θα χορηγηθεί.
7. Το αποτέλεσμα της δημοπρασίας θα εγκριθεί από τον Δήμο Μαλεβιζίου.

 

Γάζι 10/06/2011

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Μαμουλάκης Κωνσταντίνος

 

Σχετικά Αρχεία:
Τεύχη Διαγωνισμού

 

Τελευταία τροποποίηση:

Top